Sexy valentijncadeaus voor koppels: tips

Valentijnsdag is de dag om als koppel te verschijnen en leuke momenten te beleven! Het perfecte moment om tijd voor elkaar te maken. Maak samen een avondwandeling en kruip dicht tegen elkaar om de kou te weerstaan, bezoek samen een gezellige stad of ga samen heerlijk shoppen.

Geen zin om buiten te komen? Maak er thuis een prettige en sensuele avond of dag van. Koop samen een sexy en ondeugende geschenkje, laat het inpakken en maak het samen open. Kortom, valentijnsdag is de dag om samen nieuwe dingen en sensaties te ontdekken. We helpen je alvast met de leukste valentijncadeaus voor koppels.

Lelo vibrator

Een vibrator wordt leuker wanneer je hem samen kunt gebruiken. En dat is Lelo Tiani vibrator. Dit luxueuze design seksspeeltje heeft een ergonomische en anatomische vorm. Dit staaltje perfectie is een zogeheten koppelvibrator. Een koppelvibrator is een vibrator die geschikt is voor koppels.

Je kan deze vibrator in de vagina laten steken terwijl de man met zijn penis in de vagina schuift. Lelo Tiani vibrator stimuleert met zijn sterke, maar fluisterzachte trilmotor g-plek en clitoris. De penis van de man masseert de vaginale ingang terwijl Lelo Tiani vibrator de andere gevoelige plekjes van de vrouw verwent. Voor zowel vrouw als man is dit draadloze seksspeeltje een plezier om te gebruiken. Ideaal voor een spannende valentijnsdag samen!

Vibrerende penisring

Een penisring is een genot voor koppels die met een kleine aanpassing heuse prestaties willen leveren. Een penisring of cockring is een ring die meestal om de basis van de penis wordt gedaan. De bloedtoevoer naar de eikel verloopt op deze manier moeilijk en maakt de penis harder. Tevens wordt het orgasme uitgesteld en zal het seksuele hoogtepunt meer intens zijn. Vibrerende penisringen bieden een man een heviger orgasme maar stimuleren ook de clitoris van de vrouw. Meestal staat op de bovenkant van de ring een stimulator die lekker hard tegen de clitoris trilt. Op deze manier kan de vrouw makkelijker en heftiger klaarkomen, want de clitoris – haar meest gevoelige lichaamsdeel- wordt bij iedere stoot geraakt. Heerlijk!

Soft-bondagesetjes

Een bondagesetje wordt altijd gesmaakt door avontuurlijke koppels. In een bondagesetje zitten verschillende artikelen om nieuwe grenzen te ontdekken en te verleggen. De meeste bondagesetjes combineren handboeien, enkelboeien met een mondknevel, pluim of maskertje. Met deze attributen kan je reeds ver geraken. Je kan jezelf laten vastketenen of je kan je partner vastmaken. Doe een maskertje op en laat je van boven naar onder, of omgekeerd, door je geliefde verwennen. Door vastgebonden te zijn zal je iedere prikkel heftig voelen en een beetje meer verlangen naar je geliefde. Dankzij een bondagesetje maak je het voorspel heel wat interessanter.