Een vrouw vingeren, zo doe je dat

Een vrouw bereikt het gemakkelijkst een orgasme door directe stimulatie van de clitoris. Dit kan met een vibrator, maar je kunt her ook met je vingers doen. Vrouwen doen dit ook als ze masturberen maar ze vinden het ook heel fijn als hun partner ze op die manier verwent. De voorbereiding bestaat uit het knippen van je nagels, scherpe nagels kunnen pijnlijk zijn en de tere huid van de vagina beschadigen. Gebruik eventueel wat glijmiddel op waterbasis als de vagina (nog) niet voldoende vochtig is.

Sla het voorspel niet over

Door te beginnen met zoenen en strelen raakt de vrouw opgewonden en daardoor wordt de vagina vochtig. Als een vrouw erg opgewonden is dan hoef je meestal geen glijmiddel te gebruiken. Je kunt de schaamlippen strelen en vervolgens met je vingers naar binnen glijden om haar clitoris te stimuleren. Als een vrouw erg opgewonden is dan kan het gebeuren dat ze heel snel klaarkomt. Als je dat niet wilt is het zaak om het stimuleren van de clitoris even te onderbreken zodat het orgasme nog even uitblijft.

De beste technieken voor clitoris stimulatie

De beste manier om de clitoris te stimuleren is door deze met je vingers te strelen. Welk tempo en de hoeveelheid druk je daarbij toepast is afhankelijk van wat je vriendin lekker vindt. Vraag haar dat gewoon, zij kent haar lichaam het beste en kan je dus vertellen wat ze fijn vindt. Veel vrouwen vinden het ook fijn dat tijdens het stimuleren van hun clitoris ook de borsten worden gestreeld of met de mond gestimuleerd.